Všetko proti vírusom na jednom mieste: V obchode REDNOD v Trnave

Viete, že v kamennej predajni REDNOD v Trnave nájdete stovky špeciálnych produktov pre život? V ponuke máme široký výber produktov na ochranu proti vírusom a ochranu pri práci, špeciálne produkty pre hasičov, záchranárov, zdravotníkov, psíčkarov, turistov, vodákov či kutilov.

OCHRANA PROTI VÍRUSOM A OCHRANA PRI PRÁCI

Staráme sa o ochranu zdravia a životov našich zákazníkov. V našom obchode nájdete na jednom mieste:

  • ochranné rukavice;
  • ochranné jednorazové aj viacrázové bavlnené rúška, respirátory, ochranné štíty;
  • ochranné čiapky, okuliare, návleky, pracovné a ochranné odevy;
  • dezinfekcie, dávkovače na dezinfekciu, dezinfekčné systémy;
  • čistiace prostriedky, prípravky proti škodcom;
  • piktogramy, ochranné zábrany. 

Dodávame produkty slúžiace na ochranu zdravia aj pre viaceré školy, sociálne zariadenia či ordinácie. Teší nás, keď zákazníkom poradíme a spoznávame ich osobne. Nájdete nás v nových priestoroch na Modranskej 1 v Trnave pri ceste smerujúcej do Ružindola. Zaparkovať môžete pohodlne pár krokov od predajne. Sme tu pre Vás každý pracovný deň od 9.00 do 17.00, v piatok do 16.00. Fungujeme tiež ako výdajné miesto Zásielkovne.   

PRE HASIČOV, ZÁCHRANÁROV, ZDRAVOTNÍKOV

Tím REDNOD tvoria členovia dobrovoľných hasičských zborov z Trnavy a okolitých obcí. Viacero rokov sme súčasťou hasičskej rodiny. Ponúkame oblečenie, výbavu, zariadenia, náradie, prístroje pre profesionálnych a dobrovoľných hasičov i pre ostatné záchranné zložky. Sponzorujeme hasičské súťaže, podujatia, napríklad aj železného hasiča Milanka Vyhlídala.  

PRE TURISTOV A VODÁKOV

V našom obchode nájdete aj špeciálne produkty pre prežitie a zvýšenie pohodlia v prírode. Oblečenie, svietidlá, nožíky, hotové jedlá, stany, spacáky, kvalitné nafukovacie člny, rafty, kajaky a súvisiace príslušenstvo.

PRE KUTILOV A DO DIELNE

Kutilovia a pracanti nájdu u nás náradie a techniku, ktoré potrebujú pri výkone povolania či pre domáce majstrovanie. Zváracia technika a príslušenstvo, elektrocentrály, čerpadlá, postrekovače, starostlivosť o autá, stačí si len vybrať.

PRE PSÍČKAROV

Vo voľnom čase sa venujeme tiež kynológii a chovu medzinárodne oceňovaných psíkov. Ponúkame kvalitné krmivo a špeciálne produkty na výcvik psa, športovanie či cestovanie so psom.