8 tipov na užitočný darček

hcete darovať blízkym užitočné a praktické darčeky? Máme pre Vás osem tipov. Doručenie zadarmo od 49 eur.

1. DARČEKOVÁ MEDOVINA

"Víno s dušou medu" v našej ponuke je vyrobené na Slovensku a oceňované aj v zahraničí. Medovina môže byť milým prekvapením. Je dostupná aj v darčekovom a vianočnom šate. Môžete si vybrať napríklad medovinu z kvetového, agátového či horského medu. Navyše, tento darček je zdravý (v primeranom množstve) :) 

   

2. NANORESPIRÁTOR RESPILON - POHODLNEJŠÍ, BEZPEČNEJŠÍ, KRAJŠÍ 

Tieto respirátory môžete často vidieť aj v médiách, keďže si ich obľúbili viacerí moderátori, politici, zdravotníci. Nanovláknová membrána poskytuje 99,9 % ochranu proti vírusom. Top produkty tejto značky obsahujú aj ióny medi, respirátory sa tak samosterilizujú a sú vhodné aj na viacdňové nosenie. Respirátory majú pritom certifikát FFP2, anatomický tvar a sú priedušné, čiže nosia sa komfortnejšie a lepšie sa v nich dýcha. Navyše, vyzerajú na tvári krajšie. Vyrábané sú v Brne. 



3. OPASOK - TEXTILNÝ ALEBO KOŽENNÝ 

Kvalitne spracované opasky z ČR. Na výber dizajny pre zdravotníkov, hasičov, poľovníkov, rybárov, včelárov alebo pracky so slovenským znakom.

4. MULTITOOL LEATHERMAN 

Mať vždy po ruke aj vyše 20 nástrojov v jednom kompaktnom oceľovom tele? S multitoolmi Leatherman to nie je žiadny problém. Vyberte si z viac ako 20 modelov. Kvalitu týchto multitoolov vyrábaných v USA dokazuje záruka až 25 rokov! Ponúkame Vám aj možnosť vygravírovania mena či ľubovoľného nápisu za príplatok 9 eur. 



5. ČELOVKA, BATERKA  

Aj v tme sa dá robiť množstvo aktivít :) Odolné a výkonné čelovky a baterky Ledlenser sú navrhnuté v Nemecku a pýšia sa zárukou 7 rokov. Na výber máte viac ako 30 modelov. Čelovky NEO pre bežcov či modely série MH pre outdoor nadšencov. Ak potrebujete poradiť s výberom čelovky či baterky, sme tu pre Vás.  

6. LEKÁRNIČKA, DIABETICKÁ TAŠTIČKA

Súčasťou našej širokej ponuky zdravotníckych tašiek sú aj lekárničky, diabetické taštičky či rescue sady. Diabetická taštička je pre diabetika skvelým pomocníkom a dôležité je, že udržiava inzulín v optimálnej teplote. Náplň do lekárničky si môžete kúpiť aj samostatne. 

   

7. OCHRANCOVIA PROTI POŽIAROM

Certifikovaná požiarna prikrývka zo sklenenej vlny ponúka rýchlu ochranu pred teplom alebo rýchle uhasenie malého požiaru. Obľúbená je najmä v kuchyniach, ale odporúčame ju aj do automobilov či zváračských dielní. Hasiaca guľa zase vyniká svojou univerzálnosťou a automatickým spustením po vzniknutí požiaru. Chráni 5 rokov bez ďalších nákladov. Navyše, je vhodná na hasenie elektrických prístrojov pod napätím až do 1000V, čo je päťnásobne viac ako pri bežných hasiacich prístrojoch. Vhodná je do kuchýň, automobilov, dielní, kancelárií s množstvom elektrických prístrojov, garáží a podobne.   

8. VITAMÍNY A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY 

V našej ponuke nájdete iba kvalitné a overené vitamíny, výživové doplnky a kozmetiku. Napríklad prírodné výživové doplnky značky Gramme-Revit GmbH vyrábané v Nemecku. Môžete si zvoliť doplnok určený špeciálne na kĺby, svaly, šľachy, imunitu či na pleť.